2012. február 29., szerda

DUAL SIM HD2 ANDROID 2.3.4 MTK6573 - Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Megérkezett a dual-sim telefonok új generációja MTk6573 cpu+power vr 53X grafikus gyorsító , vége a szakadozós menü görgetésnek és végre kihagyták a jó öreg tv alkalmazást is most kizárólag a teljesítmény került előtérbe, Kiváló grafikus GPU-t kapott(mellesleg ilyen van a Motorola defy-ben is)Elbír a komolyabb 3d játékokkal és nem utolsó sorban villám gyors a kezelése is! Számos extra funkciót kapott ami ténylegesen működik nem csak a dobozon van feltüntetve, ilyen pl , az ultra érzékeny kapacitiv 800x480 kijelző , 8. 0mpx kamera hátul , vga kamera elől , és nem utolsó sorban a hardveresen jelenlévő GPS amellyel akár a legelterjetteb navigációk is zökkenőmentesen futnak adat kapcsolat nélkül is! A készülék ANDROID 2. 3. 4 oprendszert kapott !! Hatalmas 4. 3 kijelző, mely elkel a nagy felbontáshoz!
SPECIFIKÁCIÓ , A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL!!!
OP. RENDSZER: ANDROID 2. 3. 4
CPU: MTK6573+POWER VR53x 3D GPU
RAM : 512MB
ROM: 512MB
LCD: 800X480
GPS(TELJES ÉRTÉKŰ OFFLINE NAVIGÁCIÓ), WIFI. BT,
 ERRŐL A KÉSZÜLÉKRŐL ELTÉRŐ SPECIFIKÁCIÓK KERINGENEK A NETEN EZÉRT , PÁR KÉPEN ILLUSZTRÁLNÁM A FŐBB PARAMÉTEREI AMIT EGY EGYSZERŰ RENDSZER INFO PROGIVAL HÍVTAM ELŐ! TERMÉSZETESEN VÁROM A ÉRDEKLŐDŐK KÉRDÉSEIT IGYEKSZEM PONTOS ÉS TÁRGYILAGOS VÁLASZOKAT ADNI!
 A KÉSZÜLÉK KIPRÓBÁLT ÉS MINDEN PARAMÉTERÉBEN HIBÁTLAN SZERVIZ GARANCIÁT TUDOK BIZTOSÍTANI HOZZÁ  AMI ANNYIT TAKAR , HOGY A MEGHIBÁSODOTT ALKATRÉSZ BESZERZÉSÉNEK KÖLTSÉGE ÉS ANNAK ÁRA A TULAJDONOS TERHE VISZONT A HIBA FELTÁRÁSA ÉS ESETLEGES MUNKA DÍJA AZ ÉN KÖLTSÉGEM! a NETEN IS FELLELHETŐ GSM SZERVÍZ VAGYOK AMIT TERMÉSZETESEN IDE NEM IRHATÓK KI! ADÁS-VÉTEL MEGTÖRTÉNTE UTÁN A VEVŐT ELLÁTOM A MEGFELELŐ INFORMÁCIÓKKAL! EZ A VÁLTOZAT MÉG MINDIG JOBB A "KÜLD VISSZA KINÁBA ÉS MAJD CSAK LESZ VALAMI GARANCIA"LEHETŐSÉGNÉL!
A KÉSZÜLÉKEK NÁLAM VANNAK NINCS VÁRAKOZÁSI ÍDŐ, A KÉSZÜLÉKEKET ROOT-OLVA ADOM ÁT!
A DUAL-SIM PARAMÉTER (DUAL-STANDBY)KÉT KÁRTYÁS ÜZEM MÓD AZ ALÁBBI FUNKCIÓKKAL BÍR: 1DB  TELJES ÉRTÉKŰ  SIM FOGLALAT ÉS 1DB CSAK INTERNET ELÉRÉSÉT BIZTOSÍTÓ SIM KÁRTYA FOGLALAT!
EZÉRT KÉRNÉNK EZT FIGYELEMBE VENNI A VÁSÁRLÁS ELŐTT , ÉS EZ IRÁNYÚ REKLAMÁCIÓT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!!
EREDETI  ANDROID MARKET TÖBB SZÁZEZER INGYENES JÁTÉKKAL/ ALKALMAZÁSSAL
Egy kis youtube link amit én készítettem az NFS shift játékról ezzel a készülékkel! Kizárolag prezentációs céllal az adás-vétel és kérdez felelek csak is kizárólag a vaterán a termék oldalán lehetséges! A készülék alapbeállitásokkal mindenféle trükk nélkül képes erre!
LINK: http: //www. youtube. com/watch? v=FdZtuC5B2CE&feature=youtu. be
A FIX ÁR TARTALMAZZA FUTÁR KÖLTSÉGÉT AMIT ÉN ÁLLOK ÉS A PÉNZ BEÉRKEZÉSE MÁSNAPJÁN KÉZBE VEHETI A KÉSZŰLÉKET!



Jelenlegi ára: 49 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-28 23:14
. DUAL SIM HD2 ANDROID 2.3.4 MTK6573 - Jelenlegi ára: 49 990 Ft